A munka világa művészi fotókon
Kultúra

A munka világa művészi fotókon

Kiskunhalason is bemutatkoznak a Munka világa című pályázatra beérkezett zsűrizett képek. A tárlat anyaga egy-egy pillanatot örökít meg a cégeknél, vállalkozásoknál folyó mindennapi tevékenységekből. Így láthatjuk például a papírmerítő, a kovács, a cipészmester, a légtornász, a favágó, az útépítők és az utcaseprő munkáját, vagy épp a megpihenő hentest is.

A megyei körúton lévő tárlat Kiskunhalason a Sétáló utcai Közösségek Házában látható. A kiállítás megnyitó, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak, február 15-én, csütörtökön 17 órakor kezdődik.

A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara A munka világa  című országos fotópályázatának már komoly múltja van és most is szépszámú pályamű közül választották ki a helyezéseket és az utazó kiállítás anyagát. A fotópályázat és a kiállítás célja az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeinek művészi módon való megjelenítése. Ez magába foglalja a cégek mindennapi életének, az ott zajló munkafolyamatoknak a bemutatását. A cél ráirányítani a figyelmet a vállalkozások értékteremtő, munkaadói tevékenységére.