Algyői családapa az év hangja
Kultúra

Algyői családapa az év hangja

Az elmúlt két hónapban a televíziónézők hétről-hétre izgulhattak kedvenc énekeseikért a Halas TV által ötödik alkalommal megrendezett Pont Karaokeversenyen. Most a szakmai zsűri egy ünnepélyes eredményhirdetés keretében hozta nyilvánosságra, hogy véleményük szerint kik voltak az idei évad legjobbjai.


A közönségdíjat ezúttal Tósaki Tamara érdemelte ki, hiszen az online szavazóktól közel 100 "lájkot" gyűjtött be a Facebookon.
 
Különdíjat vehetett át a szegedi Bárkányi Zoltán, Tolnai Ancsi, valamint a mezőny egyik legfiatalabb tagja, Bata Viola.
 
Harmadik helyezést ért el a Bibó-gimnáziumban tanuló Rapavi Rebeka, ezüstérmes pedig a tavalyi második helyezett húga, Kiri Edit lett.
 
Abban mindhárom zsűritag egyetértett, hogy a 2013-as évadban a képzeletbeli dobogó legfelső fokára annak az énekesnek kell állnia, aki megérett akár arra is, hogy egy országos tehetségkutató műsorban elinduljon. Az algyői Gritto Róbert három kisgyermek büszke édesapja, családja mellett pedig a zene és az éneklés a legfontosabb életében. Lionel Richie Hello című világslágerét hozta magával a döntőre, produkciója pedig elvarázsolta a zsűri tagjait.
 
A verseny győzteseként Róbert egy saját demo CD-t készíthet el a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából. A nyertes a díj átvétele után azt mondta, titkon merte csak remélni, hogy az Ő neve hangzik el a díjátadó legvégén. A tervek szerint kedvenc slágereit énekli majd a lemezen, a felvételen pedig természetesen jelen lesznek szegedi barátai is, akik szintén döntősök voltak az V. Pont Karaokeversenyen.
 
A Pont stábja nyomon követi majd a CD elkészülését, erről tudósítások formájában be is számolunk majd a műsorban.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos