Baptista nyár – barangolás az Ószövetségben
Kultúra

Baptista nyár – barangolás az Ószövetségben

A hét elejétől a hét végéig tart a gyermekhét a halasi baptista templomban. A nyári programot évek óta rendszeresen megszervezi a gyülekezet. Most is gyermekzsivajtól hangosak a termek és a templom előtti tér.

 
A hét folyamán a gyerekek sokat játszanak, és közben barátokat szereznek. - Énekelünk, egyházi történeteket hallgatunk, játszunk kint a szabadban, tízóraizunk és sokat kézműveskedünk – sorolják a délelőttök elfoglaltságait a résztvevők. A baptista gyermekhétnek vannak évek óta visszajáró vendégei, akik egy alkalmat sem hagynának ki, de minden évben jönnek új gyerekek is.
 
Bapti 04
 
A baptista templomnál az este a felnőtteké. Az elmúlt években főként zenés foglalkozásokat tartottak, idén barangolás az Ószövetségben címmel hirdették meg a programot. A lelki épülés mellett a bibliai tudást is lehet bővíteni az előadások segítségével – kaptuk a tájékoztatást Nagy-Kálózi Mónika szervezőtől.

A baptista templomnál július 12-ig tartanak a nyári programok. A gyülekezet tagjai mellett bárkit szívesen látnak a rendezvényeken.

Szöveg-fotó: Fehér Erika