Bródi Mária Maja: Hajnali katángoló címmel kiállítás nyílik
Kultúra

Bródi Mária Maja: Hajnali katángoló címmel kiállítás nyílik

A Berki Viola Közalapítvány titkáraként adta a tájékoztatást szerkesztőségünknek Kollarics Gábor, hogy szeptember 20-án, pénteken, délután ötkor nyílik a Csipkeházban a pro urbe díjas  Bródi Mária Maja, Hajnali katángoló című kiállítása, amire az alkotó és a szervező Berki Viola Közalapítvány szeretettel hívja az érdeklődőket. Részletek az alábbiakban olvashatók az eseményről. (címképen Bródi Mária pro urbe oklevéllel, archív fotó)

Új bemutatóra készül a Berki Viola Közalapítvány Ösztöndíjának tavalyi nyertese a Kiskunhalason közismert Bródi Mária Maja, akinek 2016-ban volt legutóbbi kiállítása - közölte tájékoztatójában Kollarics Gábor, a közalapítvány titkára. A magyar népművészet formanyelvén megfogalmazott, harmonikus, leggyakrabban szimmetrikus képi világ nem csak festményeken, hanem csipketervekben is megjelenik a híres manufaktúrával közös munka keretében.

Az elmúlt nyolc évben számos új munkája is készült, most ezeket is láthatja a közönség, aki ellátogat a Csipkeházba. Bródi Mária Maja  Hajnali katángoló című kiállítása 2024. szeptember 20-án, pénteken, délután ötkor nyílik a Csipkeházban, amire az alkotó és a szervező Berki Viola Közalapítvány szeretettel hívja az érdeklődőket.

Forrás: Berki Viola Közalapítvány


Még több cikk

Vigyázok Rád!

Vigyázok Rád!

Bulis szombat a főtéren

Bulis szombat a főtéren