(►) Csak te és én
Kultúra

(►) Csak te és én

Új klippel jelentkezett a Rumba Gitana. A kiskunhalasi kötődésű együttes két és fél éve készítette el bemutatkozó lemezét Kék címmel. Erről a hanghordozóról filmesítettek meg újabb dalt a közelmúltban. A Csak te és én című szerzemény premierje július 20-án este volt, miután a zenekar megosztotta saját csatornáján.

A Rumba Gitana Kék albuma 2019 elején jelent meg, melyről két dalhoz még abban az évben készült videóklip. Idén nyáron úgy döntöttek, az új album előtt még szeretnének néhány dalt megfilmesíteni.

- Így esett a választásunk most a Csak te és énre, illetve a Mosolyszigetre. Mindkét dal nagyon gazdag érzelmi világú és jó hangulatú, ezek passzolnak igazán a nyárhoz. Tervben van még a Szelíd, illetve a Fény a vízen klipesítése is, azon leszünk, hogy idén megvalósuljanak – tudtuk meg Czikkely Pannitól. - A Csak te és én című dal a szerelemről, egymásra találásról szól, ezért egy meghitt hangulatú, nem túljátszott, őszinte képi világot szerettünk volna megteremteni. A Hegedűs család teraszát rendeztük be fénysorokkal, gyertyákkal, plédekkel, olyan volt, mint egy kis koncerthelyszín, egy minifesztivál. Fényképek is készültek rólunk itt, amelyeket most a bemutatkozásoknál használunk instagramon, facebookon és a jelenleg készülő, szépülő weboldalunkon. Mind a videózást, vágást, mind a fényképeket László Dorina, azaz a Dorinka Studio készítette el nekünk. A Kék klipünket is neki köszönhetjük. Nagyon szeretjük Dorina profi képi világát, a hangulatokat, amelyeket a lencséjén keresztül teremt meg, örülünk, hogy így lát minket, ahogy a klipben is megjelenünk – tette hozzá Panni.

Megtudtuk azt is, hogy a nyaruk (végre) nagyon mozgalmas lesz. Már javában készülnek a koncertekre. Megfordulnak többek között Kiskunmajsán, Hódmezővásárhelyen, Szekszárdon, a budapesti és kiskunhalasi fellépések szervezése pedig folyamatban van. A koncertek dátuma és pontos helyszíne a weboldalukon lévő koncertnaptárban olvasható.