(►) Csinosak, szépek, menyasszonyok
Kultúra

(►) Csinosak, szépek, menyasszonyok

Ifjú hölgyek és urak állták körül kíváncsian a városi sportcsarnokban rendezett Esküvő Kiállítás standjait szombaton. A szervező Halasi Média és Kultúra Kft. célja az volt, hogy egy időben, egy helyen el lehessen intézni mindent, ami egy menyegzőhöz szükséges. A legnagyobb sikere ezúttal is a menyasszonyiruha-bemutatónak volt.

Hogy mennyi minden kell egy esküvőhöz, az jól látszott azon a kiállításon, amelyet a városi sportcsarnokban rendezett a Halasi Média és Kultúra Kft. Fotósok, videósok, dekoratőrök, ruhaszalonok, utazási irodák, vőfélyek, zenekarok, sőt kozmetikusok is várták az érdeklődőket.

Az általunk megkérdezett kiállítók azt mondták, hogy igyekeztek magukból minél többet megmutatni. A potenciális menyasszonyok és vőlegények pedig kész elképzelésekkel érkeztek, amelyeket igyekeztek a kínálat alapján megvalósítani. A délután legjobban várt pillanataiban csinos hölgyek mutatták be a trendi és elegáns menyasszonyi ruhákat. A nap fináléjában pedig közel félezren mulattak a Lakodalmas Esten.

Szöveg: Jáger Levente

Videó: Vercz András