Csipkét nyerhet egy jó fotóval
Kultúra

Csipkét nyerhet egy jó fotóval

Halasi Csipke az otthonomban - ezzel a címmel indul fotópályázat városunkban. A részleteket lentebb olvashatja.


1. Pályázat szervezői:
Halasi Csipke Közalapítvány (székhely: 6400 Kiskunhalas, Kossuth Lajos u. 37/a) és Halasi Média és Kultúra Kft., a továbbiakban: Szervezők

2. Pályázat témaköre:
A pályázaton olyan fotókat bírálnak el, amik egy-egy család, magánszemély otthonában készültek, és jól látható rajtuk a Halasi Csipke.

3. A Pályázaton résztvevő személyek:
Bárki részt vehet, akinek van védjeggyel ellátott eredeti Halasi Csipkéje, amit az otthonában tart.

4. Pályázat leírása és menete:
A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített fotófelvétellel nevezhetnek, amelyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázaton való részvétel: ingyenes.

A fotókat 2015.04.27-ig lehet elküldeni, a halasicsipke@t-online.hu vagy a Halasi Csipke Közalapítvány, 6400 Kiskunhalas, Kossuth Lajos utca 37/a. címekre.

A levélben fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és elérhetőségét. A díjakat a XVI. NEMZETKÖZI CSIPKEFESZTIVÁL nyitónapján adják át, 2015. május 8-án, Kiskuhalason a Halasi Csipkeházban.

A pályázónak minden fotó mellé leírást kell mellékelni, mely tartalmazza a készítés időpontját és helyszínét. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrjék, és pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő pályázatokat kizárják a pályázatból külön értesítés nélkül.

5. Pályázatok elbírálása:
A beérkezett pályázatokat a Szervezők által létrehozott zsűri bírálja el és 1-3. helyezett valamint különdíjas kerül kiválasztásra. A nyertes képek készítőit 2015.05.05-ig értesítik a Szervezők.

6. Nyeremények:
A díjazottak Halasi Csipkét kapnak. A legjobb fotókat a Halasi Csipkeházban kiállítják.