(►) Egy csók és más semmi…
Kultúra

(►) Egy csók és más semmi…

Közel kétezren láttuk a Kaméleon Társulat nagyszerű előadását vidéken és Halason egyaránt. Telt ház, fantasztikus hangulat és amatőr kiválóságok, kiváló amatőrök parádéztak a világot jelentő deszkákon.

Aki látta, pontosan tudja, hogy ebben a fényezésben nincs semmi túlzás, semmi tömjénezés. Aki nem látta, csak sajnálhatja, hogy kimaradt egy remek programból. Hogy mi volt? Egy csók és más semmi. Mindent vitt a kétórás darab, melyben tehetséges halasi fiatalok és régebb óta fiatalok énekeltek, játszottak, sírtak és nevettettek, akiket az élet különböző területein látunk viszont a hétköznapokon. Katedrán, iskolapadban, irodában, szépségiparban, kamerák mögött.

a15

Hónapokon át tartó kemény, de hangulatos próbák eredménye lett a Czagányné Pásztor Anikó rendezésében színre vitt, nagy sikerű darab. Bizonyára nem utoljára láttuk őket komédiázni, mert igény van az efféle kultúrára, erre a sokakat megmozdító műfajra.

Köszönjük az élményt Kiri Edit, Fodor Tamás, Anda Péter, Horváth István, Kiri Erika, Vida Jácint, Nagyapáti Csilla, Nyári Anikó, Szőri Attila, Valkai Andrea, Vezendi Gábor, Kuris István László, Domonkos Ibolya, Kenderesi Anna és köszönjük Czagányné Pásztor Anikó rendez-Ő! A Halas Média facebook oldalán fotóarzenált is találnak az előadásról.

Szöveg: Supka Éva

Fotó: Pozsgai Ákos

{facebookpopup}

{phocagallery view=category|categoryid=1500|limitstart=0|limitcount=0}