Egy este László Attilával
Kultúra

Egy este László Attilával

Folytatódik a Kaszinóudvari Esték sorozat. A Közösségek Háza szabadtéri előadásán június 24-én, csütörtökön 19 órakor László Attila lép fel. Idén 10 éve, hogy megnyerte a Csillag születik című televíziós tehetségkutatót. Az erdélyi származású énekes számára kedves dalokkal érkezik Kiskunhalasra.

A Kaszinóudvari Esték harmadik előadására várja az érdeklődőket a szervező Halasi Média és Kultúra Kft. június 24-én. Azon az estén László Attila erdélyi magyar énekesé a főszerep. Egy évtizede nyerte meg a Csillag születik harmadik szériáját. Ő kapta a legtöbb közönségszavazatot és vele a fődíjat. Egy esztendővel később a Transilvanian Music Awardson erdélyi kategóriában Az év férfihangja kitüntető címet nyerte el. Lemeze Ezer szív együtt dobban címmel jelent meg.

Hat éve ír saját zenéket. A 14 évesen országosan ismertté vált László Attila fiatal felnőttként úgy gondolja, ehhez tapasztalatokat kellett szereznie. Énekesként autodidakta módon képezte magát, zongorázni a Kőbányai Zenei Stúdióban tanult. Az a vágya 10 év múltán is, hogy énekeljen és dalokat írjon.

Koncertjére jegyek a Halasmédia ügyfélszolgálatán kaphatók. A nézők a belépő árának 10 százalékával a Nyújts Segítő Kezet Szociális Alapítványt támogatják.

Pál László

Kreatív: Anda Péter