Egy kicsit kuplézgatunk
Kultúra

Egy kicsit kuplézgatunk

A Kaszinóudvari Esték sorozata június 17-én folytatódik. Egy kicsit kuplézgatunk – ígéri Lang Györgyi és Falusi Mariann. Az előadás 19 órakor kezdődik a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében. Belépők a Halasmédia ügyfélszolgálatán, a Sétáló utca 8. szám alatt válthatók.

Két hatalmas karakter, két ego, két szív, két hang, közös történetek prózában és dalban, és szem nem marad szárazon. 30 év eseményei dalban, prózával és zongorával kísérve. Kicsit kuplézgatnak az énekesnők. 

- Két éve csináljuk ezt a műsort Györgyivel és Darvas Kristóf zongoristával – tudtuk meg Falusi Marianntól. -  Vannak az előadásban Györgyi régi színházi szerepeiből. Megszólalnak Pa-dö-dő-dalok kuplésan, viccesen, billentyűs zenei kísérettel. Ezek a számok sokfelé elérnek. Interaktív az est, beszélgetünk a nézőkkel. Ez nem Pa-dö-dő-koncert, annál intimebb – tette hozzá. 

Falusi Mariann szerint az, hogy mi milyen műfaj, döntés kérdése is lehet. Ők szeretik a szabad mozgást, az átjárhatóság kötetlenségét. 

- Amikor együtt vagyunk, az a lényeg, hogy magunkat szórakoztassuk. Ha ez megy, akkor a közönség is jól érzi magát. 

Legyen ez Kiskunhalason is így! Lang Györgyi és Falusi Mariann estje június 17-én 19 órakor lesz a Közösségek Háza udvarán. 

Pál László
Kreatív: Anda Péter