Endre lehet a hónap nyertese
Kultúra

Endre lehet a hónap nyertese

Komoly esélye van a halasi Gazsó Endrének, hogy a Microsoft Lumia és a Connets által meghirdetett „hónap instagrammerje” versenyen a legjobb legyen. Az egykori tekós diák  számít a halasiak szavazatára is.

 
A Microsoft Lumia és a Connets folyamatosan követi a #Lumia hashtaggel ellátott képeket az Instagram közösségi fényképmegosztó portálján (instagram.com). Ezek alapján a Connets minden hónapban kiválasztja a szerinte öt legjobb instagrammert a világ bármely pontjáról megosztott fotók készítői közül. Januárban a halasi Gazsó Endre is a versenyzők között van. Egyik fotóján a tó jegén lévő jégdarab mögötti naplementét örökítette meg.
gazsóendre
- A Microsoft meghirdetett egy versenyt, amelyben az öt kiválasztott emberek közül szavazás alapján dönti el, hogy ki az adott hónap nyertese. A hónap nyertesével készül egy interjú, és bemutatják az illető eddigi fotós munkásságát, mindez pedig leközlésre kerül a Microsoft hivatalos honlapján, és közösségi oldalakon. Tudomásom szerint ez idáig magyar nem került be a top 5-be. Az információt megerősítette Detkó Dávid, a Microsoft Magyarország Lumia fotós nagykövete is - mesélte Gazsó Endre.
Szavazni itt lehet Endrére.
endifotó1