Hamarosan indul a bérletek árusítása
Kultúra

Hamarosan indul a bérletek árusítása

Közeleg az őszi színházi évad ideje. A kiskunhalasi előadásokra augusztus 17-től lehet bérleteket vásárolni. Szeptember 27-én a Hármasban a legjobb, október 11-én a Páratlan páros, novemberben pedig a Jaj, nagyi! lesz műsoron a Városi Filmszínház színpadán. Az érdeklődőket a szervező Halasi Média és Kultúra Kft. Sétáló utcai ügyfélszolgálatán várják az őszi bérlet értékesítői.

Három színész igazi jutalomjátéka a Hármasban a legjobb című vígjáték. Szerzői: B. Bartha és Xantus Barbara, aki játszik is a darabban. Partnere Gregor Bernadett és Magyar Attila lesz a Négy Arc Színház vendégszereplésével. A humoros történet több kérdést is felvet. Mihez kezd a leleplezett szerető, mikor a megcsalt feleség rátör. Ki a titokzatos férfi, akiért dúl a „női háború”? Ki Sándor, Anton és Lali? Az érzelmi kavalkád és a váratlan fordulatok igazi, felhőtlen kikapcsolódást ígérnek sok-sok nevetéssel...

Ray Cooney Páratlan párosát a Bánfalvy Stúdió viszi halasi színpadra. A történet szerint Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett… Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A társulattal Kiskunhalasra érkezik: Száraz Dénes, Mezei Léda, Beleznay Endre, Harmath Imre, Suhajda Dániel, Kiss Zoltán, Pintér Gábor. Az előadást október 11-én tekinthetik meg az érdeklődők a Városi Filmszínházban.

A Jaj, nagyi! már novemberi bemutató lesz a helyi moziban. Az Orlai Produkció szereplői: Molnár Piroska, Rohonyi Barnabás és László Lili. A történet úgy indul, hogy az unoka hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, mondván: éppen arra járt. Mit tesz ilyenkor a jó nagymama? Először is a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak. Így kezdődik a nagy nemzetközi kritikai és közönségsikert aratott komédia, amelyben két generáció, két külön világ, két gondolkodásmód és sok ki nem mondott szó keveredik szívmelengető és humoros koktéllá.

Az előadások minden alkalommal 19 órakor kezdődnek.

Bérletvásárlásra a Halasmédia ügyfélszolgálatán van lehetőség. A korábbi bérleteseknek augusztus 17-én és 18-án 8-tól 20 óráig. Az új bérleteseket augusztus 19-től várják. Hétfőn 12-től 18 óráig, keddtől csütörtökig 8-tól 18 óráig, pénteken 8-tól 14 óráig van lehetőség a bérletek megvételére.