Hamarosan nyit a Borudvar (részletes programmal)
Kultúra

Hamarosan nyit a Borudvar (részletes programmal)

Már minden készen áll a vendégek fogadására. Hamarosan kinyit a Halas Borudvar. A helyszín ezúttal is a Hősök ligete, vagyis a lovas szobor környéke. Ám a szervezők most szakítottak a hagyományokkal és másként rendezték be a teret. A színpad ezúttal nem a szobor előtt, hanem mellett, kapott helyet, így nagyobb, átláthatóbb lett a tér és a nézők sem a nappal szemben ülnek majd.

 
 
 
Az első vendégeket már fél öt környékére várják. A színpadi programok pénteken 17 órakor kezdődnek. A sort a Kiskun Táncegyüttes nyitja. 18 órakor a Vivat Bacchus szórakoztatja a közönséget. 19 órakor hangzanak el a köszöntő beszédek, amiket a borrendi avatás követ. 20 órától a Kaméleon társulat a Zrínyi 1566 című rock musicallel lép fel. A 5NonBonds koncertje 21 órakor kezdődik.
A műsorok mellett sok finomság is várja a látogatókat. A Borudvar egyik különlegességének a gyümölcsborok ígérkeznek, de lesznek különleges sajtok, lepények és kürtőskalácsok is. A vasárnap késő délutánig tartó Borudvaron ott lesz a Halasmédia csapata is.
Igyekszünk minden eseményről beszámolni és keressék bátran a sátrunkat, ahol fotófal várja önöket. Hozza magával fényképezőgépét, telefonját és örökítse meg családtagjait, barátait riporterként vagy operatőrként.