Hétvégi programsoroló
Kultúra

Hétvégi programsoroló

Az ünnepek előtti utolsó hétvégén is számos program várja a halasiakat, ezek között válogatva minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvesebb elfoglaltságot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
December 19-én pénteken, a Közösségek Házában 17 órakor a Baptista Gyülekezet zenés műsorát láthatják az érdeklődők, előtte pedig az Erdélyi Csillagok Irodalmi kör ünnepi felolvasásának lehetnek részesei mindazok, akik ellátogatnak a programra.
dec19December 20-án a modern táncoké a főszerep. A Fun Dance és a WDS táncklub fiataljai visznek színt az ünnepi várakozás pillanataiba a Közösségek Házába.
dec20Akik másfajta stílust kedvelnek, azoknak a Halas Táncegyüttes ünnepi táncházát ajánljuk, 19 órai kezdettel. A Szabadkai úti felújított próbaterembe először a gyerekeknek tart az együttes táncházat, majd este 20 óra után a felnőtteket várják a táncszőnyegre. Szabó Zoltán és barátai élőzenével, Cornea Zsolt és Dóka Zsuzsanna pedig tánctanítással várják a népzenét, néptáncot kedvelőket.
tanchazDecember 21-én 16 órától a Közösségek Házában minden bizonnyal finom mézeskalács illattal fog megtelni, hisz a gyerekek ezt az ünnepi süteményt készíthetik el, egy vezető segítségével. Az itteni remekműveket természetesen hazavihetik a gyerekek.
dec21Aranyvasárnap este 6 órától a Baptista Templomba várják a fúvós zene szerelmeseit. A Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar adventi koncertjén, a jól ismert slágerek mellett ünnepi dallamok is hallhatók majd a repertoárban. Jegyek elővételben 1000, a helyszínen az előadás előtt 1500 Ft-ért vásárolhatók.
baptiKellemes hétvégét kívánunk!