Keressük Kiskunhalas legszebb kirakatát
Kultúra

Keressük Kiskunhalas legszebb kirakatát

Ezzel a felhívással fordultunk azokhoz a vállalkózókhoz, kereskedőkhöz, akik boltot, butikot vagy bármilyen más profilú üzletet működtetnek városunkban. Egy esztétikus, harmonikus bolt bejárat csalogatóan hat a vásárlókra.

 
Szerencsére városunkban vannak igényes kirakatok. Erről is tesz tanúbizonyságot a képgalériánk, melyben a jelentkezőket mutatjuk be. A Zafír Ékszerüzlet belvárosi kirakata minden évszakban, szezonban bámulatos, de a Szilády Áron utcai Dekor-Ász Virágüzlet is mindig gondosan ügyel arra, hogy a három kirakata különleges hangulatot sugározzon.

A Bem utcai a Best Euró üzlet, azokat a termékeket helyezi a kirakatába, amelyek az adott évszakban a legkeresettebbek. A Mátyás téri Mesedivat az idénynek megfelelő és a gyerekek által leginkább kedvelt, mese figurás termékekkel várja a bolt vásárlóit.

A Borvirág Szalon a Kmeth Sándor utca és a Székely utca sarkán található. Az üzlet tulajdonosa egy fiatal hölgy, aki imádja szakmáját, színes egyéniség, ezért az üzletben is élénk színek dominálnak. Jelenleg az egyik kirakata a Valenti-nap jegyében van berendezve, a másik kirakatban, pedig az üzlet másik profilja a bor, csokoládékülönlegességek  és ajándék kereskedelem a domináns.

A Bella Donna üzlet fő mottója:"minden nő gyönyörű, azaz Bella Donna". Ahogy az igényes kirakatban is látszik, a boltban megtalálhatók a hétköznapi, alkalmi és mennyasszonyi ruhák is.

Az Árpád utcai Regina Virág Ajándék üzlet, népszerű a vásárlók körében. Mindig a szezonnak, igényeknek megfelelő kirakat / kínálat várja a betérő vásárlókat.

A Mátyás téri Lornyon Optika vidám kirakata mellett a kisgyermekes anyukák biztosan nem tudnak elsietni, hisz a telet igéző kis pingvinek odacsalják a kicsiket. Az üzlet tulajdonosa, és dekoratőre mindig az évszaknak megfelelő, látványos kirakattal kedveskedik a vásárlóknak.

A Bokányi Dezső utca egyik kávézója is jelentkezett felhívásunkra. Az üzletben a finom teák, kávék mellett ajándéktárgyak is vásárolhatók, melyek látványos választéka, már a kirakatban is jól szemrevételezhető.

Vadkerti Mónika

{phocagallery view=category|categoryid=1228|limitstart=0|limitcount=0}