Ki lesz az 50. nevező?
Kultúra

Ki lesz az 50. nevező?

Az idén is nagyon népszerű a Valentin-napi felhívásunk, amelyet három korosztályban hirdettünk meg. A mai nap (jan.27.) 49 szerelmes-, élet- vagy házaspár van „versenyben”.

Legvállalkozóbb kedvűnek a 25-45 év közötti korosztály mutatkozik, hisz ott 28 pár nevezett be eddig a játékba. Érkezett Kiskunhalasról, a környező településekről de még Felvidékről is fotó a párokról, pás soros bemutatkozással. A 25 év alattiak között nagyon szoros a verseny, fej-fej mellett halad két kiskunhalasi fiatal szerelmes. 45 év felett 11 pár gondolta úgy, hogy megméreti magát a játékban.

1. kollázs

Vannak nevezők a tavalyi versenyzők közül is, és természetesen újak is. A játék bárki számára nyitott, aki kedvet érez hozzá, még január 30-ig nevezhet a monika@halastv.hu email címre, fotóval és egy rövid bemutatkozó szöveggel. Szavazni február 12-ig lehet, ezután zárjuk le a Halasmédia facebook oldalán a játékot, és hirdetünk nyerteseket.

2. kollázs

A játék kedvéért, no meg a nyeremények miatt is érdemes velünk játszani! A három korcsoportban, a legtöbb szavazatott elnyerő1-1 párnak Valentin napon tortát, virágot, lufit viszünk, a fődíjjal, egy fotózásra szóló kuponnal együtt, melyet a Laura Fotó kiskunhalasi szalonjában lehet majd beváltani, előzetes egyeztetés után. Természetesen különdíjak is várnak majd gazdára.

3. kollázs

Egy kis érdekesség: a 49 párra összesen 10.595 lájk érkezett a halasmédia facebook oldalára. A legtöbb szavazatot eddig, a 25 év alatti korosztályban induló, és jelenleg is vezető Ilyés Norbert (19) és Horváth Jennyfer (21) kapta. De a verseny nagyon szoros, és február 12-ig még sok minden változhat. A 25 és 45 év közöttieknél 612 szavazattal egy felvidéki pár vezet, míg a 45 év felettieknél Lesőék az eddigi befutók. Várjuk továbbra is szavazataikat és az 50. pár jelentkezőt is Valentin napi játékunkba!

Vadkerti Mónika