(►) Kovács Kati és a Pál Utcai Fiúk is fellép a 42. Halasi Szüreti Fesztiválon
Kultúra

(►) Kovács Kati és a Pál Utcai Fiúk is fellép a 42. Halasi Szüreti Fesztiválon

Véglegessé vált az idei, immáron 42. Halasi Szüreti Fesztivál programra. Mint arról korábban beszámoltunk pénteken este az Ocho Macho, szombaton pedig a Gypo Circus és a Kiscsillag lesz a nagyszínpad fő fellépője.  Bővült a kör:  szombaton még a legendás Pál Utcai Fiúk is színpadra áll, vasárnap pedig Kovács Kati szórakoztatja a közönséget. A rendező Halasi Média és Kultúra Kft. gőzerővel készül a város legnagyobb gasztrokulturális eseményére. 

Bővült a 42. Halasi Szüreti Fesztivál fellépőinek a köre. Szeptember 10-12. között rendezi meg a Halasi Média és Kultúra Kft. a város legnagyobb gasztrokulturális eseményét, amelynek véglegessé vált a programja. Jó hír, hogy a korábbiakhoz képest több előadót láthat a publikum. Mint arról korábban már beszámoltunk, pénteken este 20 órától az Ocho Macho élő koncertje lesz a főtéri nagyszínpadon. Újdonság, hogy szombaton 18 órától  a legendás Pál Utcai Fiúk szerepel, ezt követően Gypo Circus és Lovasi András zenekara, a Kicsillag muzsikál majd. Vasárnap sem maradnak program nélkül a nézők, 18 órától Kovács Kati énekel a nagyszínpadon. 

Pénteken és szombaton Borudvar várja a finom nedűk kedvelőit, az ottani színpadon is egymást váltják majd a fellépők különböző műfajokban. Szombaton este pedig táncház lesz. A fesztivál elmaradhatatlan mozzanata a szüreti felvonulás, amelyet szombaton 13 órától nézhetnek meg az érdeklődők. Másnap a szintén hagyományos technikai menet 13 órakor indul. Természetesen kiskunhalasi fellépőkkel is találkozhat a közönség, de a népzenét, néptáncot kedvelő vendégek is megtalálják a nekik tetsző produkciót. Íme a részletes program: