Kutyamentőknek segíthet Levente festményének vásárlója
Kultúra

Kutyamentőknek segíthet Levente festményének vásárlója

A kiskunhalasi Sáli Levente egy barátja ötlete nyomán, jótékonysági akciót hirdetett közösségi oldalán. Árverésre bocsájtja egyik friss festményét, az ebből befolyó összeget pedig a Kiskunhalasi Kutyamentő Egyesület kapja majd meg. Licitálni az alkotó privát Facebook oldalán lehet. További részletek pedig cikkünkben olvashatók.

„Kedves Ismerőseim, kedves Facebook használók! Hívni szeretnélek Benneteket egy nemes dologra. Daróczi Attila barátom megkeresett azzal, hogy árverésre bocsátanám-e egy alkotásom, a Kiskunhalasi Kutyamentő Egyesület javára. Nagy örömmel teszek eleget ennek a kérésnek. Remélem, minél többen csatlakoztok ehhez a kezdeményezéshez! A felajánlásaitokat hozzászólásban tegyétek meg kérlek.

Az alkotás címe: Egy illékony pillanat (méret: 120x90, akril, vászon). Egy kis történet a képhez: Sok-sok gyermekkori emlék színtere van a képen, illékony emlékképként. Számtalan álom születésének színtere. Minden árnyék: soha nem látott világok és kalandok szülőhelye.

Egy szó, mint száz, megkaptam azt a kegyelmet, hogy lélekből születhessen meg a festmény. Nos, ezekkel az útravalókkal segítek Nektek a nagylelkű felajánlások reményében! Az állatmenhely így általunk talán jobb körülményeket tud biztosítani a hányatott sorsú szeretetlényeknek. Az aukció október 6-án (vasárnap) 20:00- ig tart.” - olvasható Sáli Levi közösségi oldalán.