Motoros gyermeknap a Sóstón
Kultúra

Motoros gyermeknap a Sóstón

Önfeledt szórakozás, játék, ugrálóvár, rengeteg ingyen péksütemény, kézműves foglalkozások, íjászok, mentő-, tűzoltó, rendőrségi kutyás és motoros bemutató, számtalan érdekesség várta a kicsiket és nagyokat egyaránt a halasi Konok Kunok Motoros Klub gyermeknapján, a Sóstón.

A halasi motorosok második alkalommal szerveztek jótékonysági gyermeknapot, ahol a színes program kavalkád mindenki számára tartogatott érdekességet és kellemes kikapcsolódást. A nagyszínpadon hagyományőrző csoportok, együttesek váltották egymást, míg a kisszínpadon a vállalkozó kedvű bátor gyerekeket várták, zenei tehetségkutató versenyre.

A gyerekek közül, aki kérte, Csorvási Zoltán előadóművész, a halasi Lyra együttes frontembere kísérte gitáron. A szakmai zsűri értékelése szerint az első helyezett: Fuchs Dorina és a gitáron kísérője Györgyi János lett, a második Vincze Rita, a harmadik helyezett Samu Szimonetta, a győztesek értékes pénzjutalomban részesültek.

A Sóstó Csárda kínálta egész nap a finom ételeket és italokat, hat bográcsban főtt a gulyásleves. Az egész napos rendezvényt délután, egy heves zivatar szakította félbe rövid időre, kiadós jégesővel, ez azonban nem szegte kedvét sem a szervezőknek, sem a vendégeknek. Este Deák Bill Gyula koncertje zárta a programot, több ezren csápoltak a veterán blues énekesnek.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos

{phocagallery view=category|categoryid=1335|limitstart=0|limitcount=0}