Népszerű művészek vendégjátékai Halason
Kultúra

Népszerű művészek vendégjátékai Halason

Újabb három előadás lesz repertoáron. Tökéletes szerelem, Miért nem marad reggelire?, A szív hídjai című előadások várják 2023 első félévében a színházlátogató kiskunhalasi közönséget. A moziban olyan népszerű művészek játékát élvezhetik az érdeklődők, mint Buch Tibor, Kautzky Armand, Udvaros Dorottya és László Zsolt. A bérletárusítás rövidesen indul. Az ünnepek közeledtével tartalmas időtöltést, minőségi kikapcsolódást biztosító karácsonyi ajándék is lehet.

A Halasi Média és Kultúra Kft. programszervezői összeállították a jövő évi, tavaszi színházi évad műsorkínálatát. A közönség ezúttal is három előadást tekinthet meg a mozi színpadán. Moravetz Levente-Urbancsik Judit: Tökéletes szerelem című zenés vígjátéka februárban lesz műsoron. A Négy Arc Színház produkciójában Buch Tibor játssza a főszerepet, aki rendezőként is jegyzi a darabot. Felmerülnek kérdések. Mit meg nem tesz egy színházigazgató a pénzügyi támogatásért? Hogyan mutat be a színháza egy operett előadást, ha nincs primadonnája, bonvivánja, tánckara, sőt énekes színésze sem? Vagy az is lehet, hogy van, csak nem tud róla? Sőt… lehet, hogy egy szórakoztató, megható, fergeteges zenés előadás születik? És ahogy az lenni szokott, mindeközben szerelemek szövődnek, titkok derülnek ki, és a végén minden félreértés megoldódik.

Márciusban a Körúti Színház vendégszerepel városunkban. A társulat a Miért nem marad reggelire? című vígjátékot mutatja be Galambos Zoltán rendezésében. Ray Cooney neve mindig garancia volt a felhőtlen kacagásra. Most viszont egy nagyon érzékeny oldaláról ismerhetjük meg. George mintapolgár, sziklaszilárd erkölcsi és morális alapokon nyugtatja az életét és önmaga által felállított szigorú keretek között él. Mondhatnánk úgy is, hogy unalmas alak. Éppen ezt gondolja róla Louise is, aki szó szerint beleesik a középkorú agglegény életébe. Louise George tökéletes ellentéte, egy akaratos, hisztis, éretlen kamasz, aki nem törődik semmivel. Karaivanov Lilla és Kautzky Armand többször bizonyították már, hogy kiváló párost alkotnak a színpadon.

A szív hídjai az Orlai Produkció bemutatója. Áprilisban tekinthetik meg az érdeklődők Udvaros Dorottya és László Zsolt főszereplésével, Novák Eszter rendezésében.  A történet a ’60-as években játszódik egy amerikai kisvárosban. Főhősei egy hölgy és egy úr. Egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva, feleség és anya legyen egy farmon. Egy férfi, aki a National Geographic számára készít fényképeket a környék fedett hídjairól. Egy véletlen találkozás az övék, amelyből megrendítő szerelem lesz.

A bérleteket a Halasmédia ügyfélszolgálatán, a Sétáló u. 8. szám alatt vehetik meg az érdeklődők. A korábbi bérlettulajdonosokat november 29-én és 30-án várják, az újakat december 1-jétől. Karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet a színházkedvelők számára.