Ollé, a ligetben nagyszerű!
Kultúra

Ollé, a ligetben nagyszerű!

Önmagukat adják, jól érzik magukat a színpadon, és remekül énekelnek. Ez lehet a ByTheWay sikerének titka. Az együttest lelkes közönség várta a ligeti ünnepi forgatagban.

 
Az augusztus 20-i ünnepi műsor szerda délután koncertekkel folytatódott. A Dokk Party ismert és népszerű slágerekkel érkezett a Hősök ligetében felállított színpadra, kellemes hangulatot teremtve.
dokkbe
A ByThe Way-t pedig nagyon sok fiatal várta. Ők az X-Faktor magyarországi történetének eddigi legjobb csapata. A tehetségkutató legutóbbi szériájának ezüstérmesei a műsorban elhangzott dalaikkal és kedvenc számaikkal érkeztek. Lelkes közönségük velük énekelte a repertoárt. A nád a házam teteje című dal már kihagyhatatlan közös produkció a közönséggel. A kiskunhalasiak is nagy örömmel és tapssal fogadták.
by2
-    Énekelünk és hangszerekkel is készülünk. Ha valami tetszik, beépítjük a műsorba. Minden fellépésünk más egy kicsit – mondta Peti. - Mindenképpen szeretnénk a közeljövőben újabb nagykoncertet is csinálni. Akkor már nagyon kevés feldolgozást adnánk elő. Magunkat mutatnánk meg, milyen is az, ha a ByTheWay zenél – vázolta terveiket. -    Szoktunk együtt koncertezni Szikora Robi és a csapatok néven is – tette hozzá Feri.
bybe
A fiúk fellépésekre járnak, mellette stúdióznak. Hamarosan új számokkal rukkolnak elő. - Már dolgozunk a lemezünkön. Mi rakjuk bele a motívumokat, a dallamokat. Persze van egy nagyon nagy segítségünk, a zenei producerünk, Szűcs Norbert – tudtuk meg Bencétől. A ByTheWay koncertjét dedikálás és fotózás követte a ligetben, ahol nagyszerűen érezhette magát a szórakozni vágyó közönség.
Kép-szöveg: Pál László