Sose halok meg?
Kultúra

Sose halok meg?

Ez volt a címe Koltai Róbert önálló estjének, melyet csütörtökön este láthatott a helyi közönség, a Halasi Városmenedzser Kft. szervezésében, a Városi Filmszínházban. A közel kétórás műsor keretében számtalan ismert dal és humoros történet előkerült az elmúlt 80 évből.

A megjelenteket Vadkerti Mónika, a Halasi Városmenedzser Kft. programszervezője üdvözölte, majd érkezett az est főszereplője, Koltai Róbert színművész. Mi mással is indíthatta volna a műsort, mint a Sose halunk meg című film ikonikus dalával, a Nagy utazással.

A beszélgetős est során Gaál Ildikó rendező kérdezte Koltai Róbertet, élete legmeghatározóbb pillanatairól. Mivel több éve alkotnak egy párt, a színpadon is remekül kiegészítették egymást a sztorizgatás közben. Előkerültek gyermekkori emlékek, iskolai kalandok és színházi kulisszatitkok is.

- Nyolcvan éves lettem tavaly év végén. Ha visszatekintek az eddigi életemre, azt mondhatom, nagyon elégedett vagyok mindennel. Szavalóversenyek, színházi szerepek, filmek, amiket én rendezhettem. Csodálatos művésztársakkal állhattam egy színpadon. Nem változtatnék semmin, minden úgy volt jó, ahogy történt – nyilatkozta honlapunknak Koltai Róbert.

A helyszínen készült felvételeket, interjúkat a Halas Televízió Kultúrkép magazinjának egy későbbi adásában láthatják az érdeklődők.