Újévköszöntő gála
Kultúra

Újévköszöntő gála

Közkedvelt operettekkel várja a közönséget az újévi gála Kiskunhalason, a Városi Filmszínházban. A január 3-i délutáni előadásra még vásárolhatnak jegyeket az érdeklődők.

Szabó Árpád, a Kalocsai Színház igazgatója és társulata az ünnepek előtt a Csárdáskirálynővel látogatott el hozzánk. Hamarosan újra jönnek a művészek, hogy szórakoztassák a közönséget, de ezúttal újévi műsorral.

- Zsadon Andrea művésznő lesz a sztárvendégünk. Készülünk továbbá hat énekessel és hat táncossal. A gálában közel 30 nóta csendül fel. Kis túlzással a 30 nóta, szinte 30 szerző – tudtuk meg Szabó Árpádtól. - Kálmán Imre Csárdáskirálynője, Marica grófnője mindig porodon van, de ezúttal a Cirkuszhercegnőből is hallhatnak majd részleteket. Lesz dal Huszka Jenő Bob hercegéből, Lili bárónőjéből. Műsoron szerepel Ábrahám Páltól a Bál a Savoyban. A hagyományos felosztás is megmarad. Az első felvonásban a kisoperettek, örökzöldek kapnak helyet, míg a másodikban jönnek a nagyobb művek. Ami dukál még egy újévi gálához: fantasztikus jelmezparádé vár a nézőkre a csodálatos dallamok és látvány mellett – tette hozzá.

A Kalocsai Színház igazgatója szerint érdemes operett gálával kezdeni az esztendőt. Megadja az új év alaphangulatát, ami a nevetés és a szeretet körül forog.

A január 3-án délután fél 5-kor kezdődő előadásra folyamatosan kaphatók jegyek a Városi Filmszínházban. A Halasmédia Szerkesztőségében és a Közösségek Házában január 2-án és 3-án válthatók belépők az újévi operett gálára.

Kép-szöveg: Pál László

Még több cikk

Sose halok meg?

Sose halok meg?

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig