Van még jegy az előadásokra
Kultúra

Van még jegy az előadásokra

Már áll a főtéri nagyszínpad Baján. A Rómeó és Júlia szabadtéri előadásaira már napok óta építkeztek a Szentháromság téren. A területen emiatt több útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani szeptember elejéig. A szervezők a Budapesti Operettszínház stábjával együtt gőzerővel készülnek a nagyszabású szabadtéri előadásra.

Mint arról a Halasmédia korábban beszámolt, a tavalyi nagy sikerű Miss Saigon után, mától kezdve három estén keresztül a Rómeó és Júlia című musicalt mutatják be a Szentháromság téren. Jegyeket még mind a három előadásra lehet vásárolni. Dobos Edit, a Baja Marketing Kft. ügyvezető-helyettese elmondta: a legtöbb jegyet a csütörtöki előadásra adták el eddig. Minden bizonnyal azért is, mert a bemutató napjára kedvezményesebb áron biztosítanak belépőt.

A Szentháromság téren korlátozták a forgalmat. Gépjárművel jelenleg a Duna Szálló felől, valamint a városháza irányából csak az Attila utca felé lehet közlekedni. A Szabadság utcából pedig csak jobbra lehet haladni, a Déri-kert felé. Parkolásra a volt Központi Iskola sportpályáján, a piacnál, valamint a Petőfi- szigeti Radnóti kollégium előtt van lehetőség.