(►) Vasárnap elcsattan a csók
Kultúra

(►) Vasárnap elcsattan a csók

Sikeresen elstartolt az Egy csók és más semmi című darab, melyet ezúttal a kiskunhalasi Kaméleon Társulat előadásában láthat a közönség. Az elmúlt napokban több vidéki településen is előadták a jól ismert történetet, a hétvégén pedig végre a halasi közönség is megtekintheti a zenés-táncos produkciót.

 
A társulat az elmúlt években főként musical előadásokkal vált ismertté a térségben, legutóbb pedig a Zrínyi 1566 című darabbal kápráztatták el a nagyérdeműt. A mostani produkció egészen más kategóriába tartozik.
csók04
- A korábbi évekkel ellentétben, itt most kevés szereplővel dolgozunk együtt, a dalok, táncok is egészen más stílusúak, mint korábbi előadásainkon. Ettől függetlenül garantálhatom, hogy aki beül megnézni az Egy csók és más semmit, igazi színházi élményekkel gazdagodva távozik majd a darab végén - mondta el weblapunknak Czagányné Pásztor Anikó „rendez-Ő".

csók03

Mint megtudtuk, február 8-án, vasárnap 10, 15 és 18 órától a halasi közönség is átélheti a fordulatos kalandokat a Városi Filmszínházban. Gyakorlatilag már előfoglalásban elfogyott minden jegy, azonban a szervezők azt kérik, ha valaki szeretné még megtekinteni az előadást, iratkozzon fel a mozi pénztáránál vagy a társulat FACEBOOK OLDALÁN, hisz kellő számú érdeklődő esetén további előadásokat szerveznek.

Munkatársunktól
Fotó: Fodor Szabolcs