XV. templomkerti majális Balotaszálláson
Kultúra

XV. templomkerti majális Balotaszálláson

A 15. templomkerti majálist ünnepelte Balotaszállás. A község apraja-nagyja hozta magával a napsütést és a batyukat, enni-innivalóval. Az egyházközösséggel együtt szervezett májusköszöntőn minden korosztály talált magának programot.

A legfiatalabbak kerékpár- és aszfaltrajzversennyel, kézműves foglalkozással tölthették a délelőttöt. Délben rövid múltidézésen elevenítették fel a 15 évet, és 15 lufival ünnepelték az évfordulót. Felléptek a gyermek citerazenekarok, az Ifjúsági Citerazenekar és a Balotaszállási Citerazenekar is. Tombolahúzás után a Táltos Iskola lányai zumba bemutatót tartottak, de volt pótkocsi-húzás is. Este a Rock Life koncertjén énekelhettek a jelenlévők, majd a hagyományos tábortűz és az óvónők által szervezett zseblámpatúra következett. Akinek még ez sem volt elég, bulizhatott az utcabálon.

A színvonalas rendezvény Sánta Józsefné és Ifj. Oláh György szervezésében valósult meg Balotaszálláson, de segítő kezet nyújtottak a településen működő civilszervezetek, intézmények és magánszemélyek is.

Még több cikk

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Szandival

Dallista Szandival