A balesetük ellenére is játszottak a balotai focisták
Sport

A balesetük ellenére is játszottak a balotai focisták

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos baleset érte a balotaszállási labdarúgócsapat három játákosát, akik éppen a Soltvadkert elleni mérkőzésre tartottak. A fiúk az átéltek ellenére sportemberként viselkedtek és pályára léptek a megyei rangadón. Az egyik érintett Földes Péter azt mondta, nem az eredmény volt a legfontosabb ezen a délutánon.

Sportemberi tartásukról tettek tanubizonyságot azok a balotaszállási labdarúgók, akik vasárnapi balesetük után néhány órával már pályára léptek a Soltvadkert elleni megyei rangadón. A karambolban három játékos volt érintett, Földes Péter és Racsmán Szabolcs ott voltak a kezdőben a meccsen, amelynek tétje a dobogó volt. Az első negyedórában két gólt szerzett a hazai csapat, de a 24. percben büntetőből szépített a Balota. A folytatásban a vadkertiek szabadrúgásokból veszélyeztettek, a balotaiaknak több lehetősége is volt, de nem sikerült az egyenlítés. Soltvadkerti TE II. - Balotaszállás 2-1.

- Véleményem szerint ma a csapatunkból nem az eredmény volt a legfontosabb hanem, hogy játékosaink ép bőrrel úszták meg az egészet. Amióta focizok talán ez volt az első meccs, ahol nem feltétlen az eredmény érdekelt csak az, hogy tudjam barátaim jól vannak. Természetesen innen is jobbulást kívánok az autóban velem utazó 2 barátomnak. A mérkőzésről annyit, hogy szerintem jól játszottunk, akadtak lehetőségeink. Jól vissza tudtunk jönni a meccsbe. Sajnálom, hogy nem tudtunk kiegyenlíteni, amelytől nem álltunk messze emiatt kicsit csalódott vagyok, viszont annak örülök, hogy a nézők visszatérhettek a pályára, és nem kellett panaszkodniuk, hiszen egy jó mérkőzést láttak.  Gratulálok a Vadkertnek - értékelt a lefújás után Földes Péter.