A felsőházi rájátszásban folytatja a Halasi Tenisz Club
Sport

A felsőházi rájátszásban folytatja a Halasi Tenisz Club

Elit társaságban folytatja az első osztályú csapatbajnokságot a Halasi Tenisz Club. A fiúk, miután idegenben legyőzték a Budaörs csapatát, a felsőházi rájátszásba kerültek, ahol az MTK és a Szegedi Sportmánia ellen lépnek majd pályára.

Budaörsön lépett pályára a Halasi Tenisz Club az első osztályú csapatbajnokság utolsó fordulójában. A tét jelentős volt, ugyanis egy esetleges halasi siker azt jelentette volna, hogy a csapat a felsőházi rájátszásban folytathatja a küzdelmet. Nos, a fiúk megfeleltek minden kihívásnak. Egyes pályán Szebeni Dani döntő szettben, 10-es tie-break-ben nyert. Kettes pályán Vizi Zsombi, a hármas pályán Nádasy Gergő magabiztosan hozták legjobbjukat és két szettben győztek .A négyes pályán Taskovics Viktor is nyert, döntő szett 10-es tie-break-ben, nagy csatában. Az ötös pályán Cseresznyés Máté és a hatos pályán Taskovics Teodor nem volt annyira szerencsés, mivel ellenfelük győzött. Ennek megfelelően 4-2-vel mégis boldogan zárta a HTC az egyéni meccseket.

Ezután következtek páros találkozók. A HTC páros összeállítása nagyon összejött (Szebeni Dani-Vizi Zsombi; Nádasy Gergő-Taskovics Teodor; Taskovics Viktor-Taskovics Gellért) mivel mindhárom páros eredmény a javukra dőlt el. Itt is szükség volt minden elképzelhető ügyességre, hiszen kétszer itt is a 10-es tie-break döntött a HTC végső győzelmét is jelentve. Budaörs - Halasi TC 2-7.

Folytatás a felsőházban, június 22-ém és június 23-án Budapesten, a NEK edzésközpontban. Az ellenfél a másik csoport két legjobbja lesz, az MTK és a Szegedi Sportmánia. A klub és a csapat ezúton is köszöni a HTC tagság,  a Jenei Trade Kft., a Plan and Bau Plusz Kft., az  Elek Trans Elek és Fia Kft.,  a Stravia Kft.,  a Panoráma Ablakgyártó Kft., a Mappa Kft., a Merkbau Zrt., a Romvári Kft., a Halasi Tűzifa, a Bechy Bt. Carver Autóüléshuzat, a Top-Ár Kft., a Vizi család és Dr. Téglás Péter támogatását, segítségét.