A Medosz Büfé nyerte a kispályás focibajnokságot (galéria)
Sport

A Medosz Büfé nyerte a kispályás focibajnokságot (galéria)

A legfontosabb az, hogy újra volt városi kispályás labdarúgó-bajnokság. A Kiskunhalasi FC idén januárban kezdte el a szervezést és a felhívásra hét csapat jelentkezett. A lebonyolítás rendhagyó volt, az idei bajnokságnak Csermák János egykori kiváló játékos, majd lelkes sportszervező volt a névadója. A csapatokra 12 mérkőzés várt, hétfői és csütörtöki játéknappal. Az aranyérem sorsa egészen az utolsó pillanatig kérdéses volt. 

A legfontosabb az, hogy újra volt városi kispályás labdarúgó-bajnokság. A Kiskunhalasi FC idén januárban kezdte el a szervezést és a felhívásra hét csapat jelentkezett. A lebonyolítás rendhagyó volt, az idei bajnokságnak Csermák János egykori kiváló játékos, majd lelkes sportszervező volt a névadója. A csapatokra 12 mérkőzés várt, hétfői és csütörtöki játéknappal. Az aranyérem sorsa egészen az utolsó pillanatig kérdéses volt. A Medosz Büfé korábban vereséget szenvedett a Delta-Sec csapatától, ám jobb volt a gólkülönbsége. Így a szezon zárásaként lejátszott meccsen egy esetleges Medosz győzelem aranyérmet ért volna a fiataloknak. 

A döntőnek beillő meccsre sokan voltak kíváncsiak, aki ott volt, az nem unatkozott. egy rendkívül változatos találkozón a Medosz szerzett vezetést, ám egyenlíteni tudott a Delta-Sec. Mindkét oldalon számtalan helyzet volt, a folytatásban pedig gólváltást láthattak a kilátogató nézők. A mindent eldöntő találatot 3 perccel a vége előtt lőtte a Medosz. A Delta mindent egy lapra tett fel, az utolsó szögletnél a kapus Gerner Dániel is fellopakodott és lövése nem sokkal kerülte el Molnár Patrik kapuját. A 4-3-as Medosz siker aranyérmet ért a fiataloknak. A második helyen a Delta-Sec végzett, a Bogár Klíma, a Leverpool, a Powersportdepo, a Sport az Esélyért és a Mustache Team előtt. AQ gólkirály a 39 gólig jutó Hauk Martin (Medosz Büfé) volt. A díjakat ifjabb Csermák János és Kuhn Róbert adta át Keresztúri Attila főszervező társaságában. A játékvezető Molnár Alex volt.