Edzőmérkőzésekkel hangol a Kiskunhalasi FC (galéria)
Sport

Edzőmérkőzésekkel hangol a Kiskunhalasi FC (galéria)

Edzőmérkőzésekkel és tréningekkel hangol a keretében alaposan átalakult Kiskunhalasi FC a vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságra. A szezon augusztus 27-én indul, ám előtte egy héttel a Kunfehértó ellen játszik kupamérkőzést a csapat. A legutóbbi felkészülési meccsen a Kiskunmajsa volt az ellenfél.

Két hete készül a vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságra a Kiskunhalasi FC. Mint arról korábban beszámoltunk. A keret jelentősen átalakult, a jövőben elsősorban kiskunhalasi fiatalokra számítanak. Többen érkeztek a Szilády RFC U 19-es együtteséből. A Balotaszállás, valamint a Kecel II ellen is gólerős edzőmeccset játszott a csapa. A harmadik lyen a sorban hazai pályán, a Kiskunmajsa elleni találkozó volt. A Kis Péter irányította majsaiak szintén a másodosztályban szepelnek, de a másik csoportban, Legalább tíz hiányzó volt a KFC keretében, de a játék, a összeszokás miatt fontos volt a találkozó. 

Az eredmény ezen a találkozón másodlagos volt. A csapat már előre tekint, ugyanis a következő két hétvégén már két éles mérkőzés vár rájuk .Szombaton, augusztus 19-én, a vámegyei kupa keretében Kunfehértón játszik a KFC, amely igazi rangadó lesz. A bajnokság a halasiak számára augusztus 27-én kezdődik, mégpedig a Vaskút otthonában.