Emlékezetes gálával búcsúztatta az évet a Halas Fitness Egyesület (galéria)
Sport

Emlékezetes gálával búcsúztatta az évet a Halas Fitness Egyesület (galéria)

Több mint két évtizedes hagyomány, hogy a Halas Fitness Egyesület egy színvonalas gálával zárja az adott esztendőt. Szombaton délután, a Fazekas Mihály Általános Iskola edzőtermének talajszőnyege alkalmi színpaddá alakult, ahol egymás után mutatták be produkcióikat a lányok. A siker nem maradt el, olyan emlékezetes gálát nyújtottak a szülőknek, hozzátartozóknak, mint amilyen az egyesület éve volt.

Huszonhat éves idén a Halas Fitness Egyesület. A 2023 úgy vonul majd be a történetükbe, mint az egyik legemlékezetesebb esztendő, vagy ha úgy tetszik a talpraállás, a kiváló eredmények éve. Az elért hazai és nemzetközi sikerekkel jelezték a szövetség felé is, hogy bizony komolyan kell venni a halasi lányokat. Az Európa Kupán szerzett érmek, helyezések pedig azt is megmutatták, hogy nemcsak a magyar mezőnyben emelkednek ki a gyakorlatok. 

Tóth István elnök, az esemény házigazdája köszöntötte a megjelenteket, akik az egyesület színes, változatos életébe is betekintést nyerhettek a bemutatott koreográfiáknak köszönhetően. Nemcsak a versenyzők mutatták be az egyébként sikeres és látványos gyakorlataikat, hanem a legkisebbek is. A siker természetesen nem maradt el, méltó zárása volt ez a 2023-nak.