Érmes helyezéseket szereztek a halasi lovasok
Sport

Érmes helyezéseket szereztek a halasi lovasok

Balatonvilágos volt a házigazdája a SsangYong  Hungarian Masters díjugrató lovasversenynek. A Kiskunhalasi LTSE  Weinhardt Virágot, Füzér Zsófit, Füzér Flórát, Füzér Gábort, a Zsanai Lovas Sport Klub pedig Miskei Lénát nevezte a megméretésre. A versenyzőink ezúttal is letették a névjegyüket az erős mezőnyben.

Harmadik alkalommal rendezték meg a SsangYong Hungarian Masters díjugrató lovasversenyt. A balatonvilágosi megméretésen 114 versenyző 165 lóval nevezett, a három nap alatt 27 számot bonyolítottak le. Ott voltak a Kiskunhalasi Lovas TSE és a Zsanai Lovas SE sportolói is a mezőnyben. A halasiak tovább öregbítették egyesületük és városuk hírnevét.

Pénteken Füzér Zsófi Chiara nyergében (címképünkön) első volt az U25 nagykör 125 centiméteres kategóriában. A 125 centiméteres felnőtt kiskör kategóriában Füzér Flóra Baluna Blue Ps nyergében a második helyen végzett. A 110 centiméteres VIP körben Dunai-Kovács Lilla Fess de Bognárral a harmadik helyen zárt. Weinhardt Virág az U25 kiskör 120 centiméteres kategóriában Quatro Van De Sterhoeve-vel a negyedik helyet szerezte meg. Miskei Léna a legnépesebb mezőnyben, 34 lovas közül végzett a 9. helyen ACG Crockett nyergében a 110 centiméteres ifi kiskör versenyszámban.

Szombaton az U25 nagykör 125 centiméteres kategóriában Füzér Zsófi (Chiara) a harmadik, Füzér Gábor a felnőtt kiskör 125 centiméteres versenyszámban a negyedik volt. Vasárnap Füzér Zsófi Panamera nyergében a 125 centiméteres U25 kiskör kategóriában harmadik volt. Miskei Léna (ACG Crockett) a 115 centiméteres ifi kiskörben negyedik helyen végzett, Dunai-Kovács Lilla a 115 centiméteres VIP kiskörben Fess De Bognárral a hatodik volt. Weinhardt Virág az U25 kiskör 125 centiméteres kategóriában negyedik volt Quatro Van De Sterhoeve nyergében. A 145 centiméteres Felnőtt Nagydíjon London Chagana-t lovagolva a hatodik helyen zárta a versenyt.

Fotók: Hajdu Krisztina