Fazekas Istvánnal Humpty Dumpty az ötéves lovak nagydíjának győztese
Sport

Fazekas Istvánnal Humpty Dumpty az ötéves lovak nagydíjának győztese

Szombaton az InterHorse Truck Nagydíj Országos minnősítő díjugrató versenyen, Bábolnán az öt éves lovak nagydíj versenyszámában a Hirling József Lovasparkban felkészülő Fazekas István (Kiskunhalasi BM Határőr Dózsa SE) győzött a Humpty Dumpty nyergében. Ugyanabban a számban Főnix AN-nel az ötödik helyen zárt.

Április 13-án, Bábolnán az InterHorse Truck Nagydíj Országos minnősítő díjugrató versenyen három ötéves ló tudta Erdélyi Magdolna, nemzetközi pályaépítő 115 cm-es alappályáját hibátlanul az országos minősítő ötéves lovak nagydíjában. Az összevetésben már csak a Czékus János által tenyészett, London apaságú, Humpty Dumpty maradt hibátlan, aki Fazekas Istvánnal (Kiskunhalasi BM Határőr Dózsa SE) a nyergében így megnyerte pályafutása első nagydíját. A nyíregyházi Timpex Ménesben tenyészett, Timpex President lett a második Csuka Balázzsal a nyergében, míg a szürke Sion Diadora Magyar Balázzsal a harmadik.

A bajnok páros

Örömteli hír, hogy a kiskunhalasi tenyésztő Nagy Antal lovával Fazekas István, szintén az ötéves lovak nagydíjában Főnix AN-nel az ötödk helyen zárt. Gratulálunk a lovasnak és tenyésztőjének is.

Képek: Ménesi Dóra