Két halasi negyedik hely a Fiat OB-n
Sport

Két halasi negyedik hely a Fiat OB-n

Vasárnap az egyéni döntőkkel fejeződött be a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság Bábolnán. Több kiskunhalasi versenyző is jó pozícióból várta a finálét. Két halasi lovas épp, hogy lemaradt a dobogóról. Füzér Zsófi a fiatal lovasok között, Weinhardt Virág (címképen ugrás közben) pedig a felnőtteknél végzett a negyedik helyen.

Mint korábban hírt adtunk róla, jól szerepeltek a magyar bajnokságon a halasi díjugratók. A felnőtt győztes csapatatban két Kiskunhalasi LTSE-és lovas, Weinhardt Virág és Füzér Flóra szerepelt (csapatvezetőjük Füzér Gábor). A fiatal lovasok csapatversenyének második helyezett együttesében pedig Füzér Zsófi (Kiskunhalasi LTSE) volt csapattag.

Weinhardt Virág (Chiclana, Kiskunhalasi LTSE) a negyedik helyen végzett a felnőtteknél

A négynapos bábolnai sorozat utolsó napján az egyéni számok döntőire került sor. Az egyébként jó formát mutató halasi díjugratók biztató teljesítményekkel várták a végelszámolást. A fiatal lovasoknál Füzér Zsófi (Nekton Calido, Kiskunhalasi LTSE) végül a negyedik helyen zárt.

Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walterrel az akadály felett

A felnőtteknél Weinhardt Virág (Chiclana, Kiskunhalasi LTSE) a negyedik helyen fejezte be az egyéni felnőtt kategóriát. A címvédő Fazekas István (Walter, Határőr Dózsa SE) a tizenkettedik helyen zárta a versenyt. A számot Czékus Zoltán (Kisteleki Lovas Egyesület) Ricola nyergében nyerte meg és vehette át a győztesnek járó Fiat 500 Hybrid személyautó indítókulcsát.

A győztes Czékus Zoltán a Fiat 500 Hybrid kulcsátadásánál Andrew Higgins és Juhász Tibor társaságában

Felnőtt lovas OB döntő 2 fordulós, magasság 155 cm, kétfordulós versenyszám végeredménye:

1. Czékus Zoltán,(RICOLA) Kisteleki Lovas Egyesület, 5,21 pont
2. Jármy Vince, (JB KORONAŐR) Némethy Bertalan Alapítvány, 5,96 pont
3. Dömse Tamás (CONQUISTADOR) D-TEAM SE, pont 10,48 pont
4. Weinhardt Virág (CHICLANA 10) Kiskunhalasi LTSE, 15,51 pont
.
.
12. Fazekas István (WALTER) Határőr Dózsa SE, 40,86 pont