Kettlebell VB: túl az ötpróba számokon a halasi sportolók
Sport

Kettlebell VB: túl az ötpróba számokon a halasi sportolók

Belgiumban, a Nemzetközi Kettlebell Maraton Szövetség által rendezett világbajnokságon a pentathlon számokat tartották meg szombaton, az első versenynapon. A Hard Work Crosstraining Sport és Szabadidő Egyesület tagjai szépen helytálltak, ma a második versenynapon folytatódnak a küzdelmek – tudta meg szerkesztőségünk a halasi csapat vezetőjétől, Suhajda László edzőtől. (címképen Suhajda Anna)

Mint pénteki beszámolónkból ismert, Belgiumban, a Nemzetközi Kettlebell Maraton Szövetség által rendezett világbajnokságon hat halas sportoló vesz részt ezen a hétvégén. A Hard Work Crosstraining Sport és Szabadidő Egyesület vezetője Suhajda László (Laca) jelentkezett az első versenynap történéseivel.

Horváth Nóra a gyakorlatok eredményét jelző tábla mellett

Ma a pentathlon számokat teljesítettük felnőtt és gyermek kategóriákban – közölte Laca. Mindjárt a második flightban hozták a kötelezőt, Horváth Nóra és Suhajda Anna (címképen). Mindketten a megbeszélt súlyokkal versenyeztek és törekedtek az öttusában maximalizált darabszámokat elvégezni, ami majdnem sikerült, csak néhol voltak kis eltérések.

Nagy Szandra a versenyzést követően

Utánuk következett Nagy Szandra, akinél az utolsó pillanatban változtattunk a megbeszélt súlyokon és visszább vettünk, törekedve a maximális darabszámokra, amelyeket majdnem tudott hozni. Nórinak és Szandinak ez volt az első világversenyük, ebből kiindulva maximálisan elégedettek vagyunk a teljesítményükkel.

Árkossy Márió az eredménykijelző mellett

A halasi csapatból a mai napon utoljára Árkossy Márió állt platformra (versenyzői állás szerk.). Márió egy kis alkarsérüléssel küzd, de becsülettel végigdolgozta az egész szettet. Nehéz súlyokkal, 36 és 24 kilós szerekkel dolgozta végig a pentathlon számot. Mindenki bőven kitett magáért, egy nagyon jó hangulatú nap volt a mai. Vasárnap jönnek a full marathon számok, ahol Baka Szilvi es jómagam fogunk teljesíteni – zárta nyilatkozatát Suhajda László csapatvezető.

Képek: Suhajda László