Lovasokat díjaztak, Juhász Tibor újra tagja a szakág elnökségének
Sport

Lovasokat díjaztak, Juhász Tibor újra tagja a szakág elnökségének

Ma tartotta Budapesten a Nemzeti Lovardában tisztújító és éves beszámoló, értékelő közgyűlését a Díjugrató Szakbizottság. Az elnökségbe tagként ismét mandátumot nyert Juhász Tibor (címképen) a szakági tisztújítás során. Többen elismerésben részesültek a Kiskunhalasi Lovas és Tömegsport Egyesületből a közgyűlést követő évértékelésen.

Négyévente választanak új vezetést a Díjugrató Szakbizottságban, amely a mai tisztújító közgyűlésen volt esedékes. Juhász Tibort ismét beválasztották a szakág elnökségébe, így a halasi lovas szakember harmadik ciklusát kezdi a szakág vezetésében (Juhász Tibor a Magyar Lovas Szövetség elnökségi tagja is szerk.). Hosszabbított a szakbizottság elnök, Szotyori-Nagy Kristóf is.

Az új elnökség, Juhász Tibor a kép bal szélén, középen Szotyori-Nagy Kristóf

Az éves közgyűléseken az elmúlt év legjobb díjugrató teljesítményeit is értékelik és díjazzák. Nincs olyan esztendő, hogy ne lenne a szakági elismertek között kiskunhalasi érintett. Az idei év sem volt ez alól kivétel. Elismerésben részesült edzőként Füzér Gábor (Kiskunhalasi LTSE), akinek több tanítványa kimagasló eredményeket ért el az elmúlt év során.

Az edzőként díjazásban részesült Füzér Gábor a kép bal szélén

A 2021.évi Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság felnőtt csapat bajnoka a Máchánszky Gyula Régió együttese lett. A tavalyi felnőtt csapatbajnok együttest Hugyecz Mariann és Czékus Zoltán mellett, két halasi lovas is erősítette, Füzér Flóra és Weinhardt Virág (csapatvezető: Füzér Gábor). Mindkét Kiskunhalasi LTSE-ben sportoló díjugratót és a csapatvezető Füzér Gábort is kiszólították és díjazták az évértékelő közgyűlésen.

Weinhardt Virág, Füzér Flóra, és Füzér Gábor (balról a második, harmadik, negyedik)

Fotók: díjugratoszakag.hu/Hajdu Krisztina