Mentsük meg a KNKSE-t!
Sport

Mentsük meg a KNKSE-t!

- Megszűnés fenyegeti városunk női kézilabda egyesületét, a KNKSE-t- írja közleményében a Fidesz-KDNP önkormányzati frakciójának vezetője. Skribanek Zoltán szerkesztőségünkhöz eljutatott kommünikéjében reményét fejezte ki, hogy összefogással még megmenthető a klub.

Tegnap este, Sportmagazinunkban jelentette be Kovács Attila, a Kiskunhalas NKSE elnöke, hogy visszalép a csapat az NB I/B-s küzdelmektől, mivel elfogyott a remény az egyesület pénzügyi helyzetének rendezésére. Ennek kapcsán juttatott el hivatalos közleményt szerkesztőségünkbe Skribanek Zoltán, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője. A politikus szerint néhány nap van már csak hátra a NAV felé fennálló tartozás rendezéséhez, amely körülbelül ötmillió forintot jelent.

- Ellenkező esetben meg fog indulni a klub felszámolása, amely nemcsak az NBI/B-ben szereplő csapatot érinti, hanem a rendszeresen itt sportoló, mintegy hatvan főre tehető utánpótlás további lehetőségeit is erősen korlátozza- fogalmazott a legnagyobb önkormányzati frakció vezetője. Skribanek Zoltán azt reméli, hogy a nyilvánosság ereje ismét segít.

- Frakciónk felhívással fordul  Kiskunhalas polgármesteréhez és vállalkozóihoz, hogy próbáljanak megoldást találni az egyesület fennmaradását biztosító pénzösszeg előteremtésére- közölte a politikus.

Jáger Levente