(►) Märcz Tamás belopta magát a halasiak szívébe (galéria)
Sport

(►) Märcz Tamás belopta magát a halasiak szívébe (galéria)

Közvetlenségével, humorával, tanulságos történeteivel, tiszteletre méltó sportpályafutásával belopta magát a halasiak szívébe Märcz Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó, aki szövetségi kapitányként is Európa-bajnokságot nyert, az ötkarikás játékokon pedig bronzérmes volt a nemzeti csapattal. Tamás a Sportgála díszvendége volt, majd a moziban vett részt egy közönségtalálkozón, amelyen Jáger Levente újságíróval beszélgetett.

Ismét olimpiai bajnok vízilabdázó vendégeskedett Kiskunhalason. Dr. Faragó Tamás  után Märcz Tamás látogatott el városunkba. Számára viszont egyáltalán nem idegen közeg a városunk, mert felesége, Szilvia itt született, jelenleg is számtalan barát, ismerős él itt. Tamás az önkormányzat meghívására érkezett hozzánk,  a Művelődési Házban megtartott Sportgálán mondott köszöntőt és adott át díjat az úszóknak. Ezt követően egy közönségtalálkozón vett részt a moziban, ahol Jáger Levente újságíróval beszélgetett.

Az eredetileg hetven percesre tervezett párbeszéd több mint 90 perces volt. Ez legfőképpen annak köszönhető, hogy Märcz Tamás remek beszélgetőtárs. Közérthetően, világosan fogalmazott, személyes történeteivel pedig a jelenlévőknek is betekintést engedett a sikerekben gazdag sportpályafutásába. A nézőtéren helyet foglaló több generáció jól szórakozott, a derűs hangulatú, ugyanakkor súlyosabb témákat sem kerülő beszélgetés alatt repült az idő. Tamás beszélt a családjáról is, amelynek komoly gyökerei vannak Kiskunhalason. Az olimpiai bajnok vízilabdázó belopta magát a halasiak szívébe. Ráadásul a beszélgetés végén nemes felajánlást is tett, Európa-bajnokok által aláírt pólót a városnak adományozta, hogy azt nemes cél érdekében licitre bocsájtsák. Ennek pontos körülményeiről hamarosan tájékoztatást adnak.