Studio arany és ezüstök Fehérvárról
Sport

Studio arany és ezüstök Fehérvárról

Székesfehérváron versenyeztek a Studio 2000 TSE párosai a hétvégén és megint eredményesen – közölte szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes, a klub művészeti vezetője. Arany és ezüstérmek fémjelzik, hogy a munka eredményes, amit a pro urbe díjas kiskunhalasi versenytánc egyesületnél végeznek.

Egy hete a hagyományos táncgálától visszhangzott a város és a környék. A Studio 2000 TSE különleges esttel varázsolta el a KSZC Dékáni sportcsarnokának közönségét. Bár sokat készültek a gálára, azért a fókuszt akkor is a versenyzésre helyezték, aminek most láthatjuk a gyümölcsét.

Ábrám Dominik és Dányi Vivien

Székesfehérvár adott otthon a Lászlóvill Kupának 2021. június 19-én. Ezen a versenyen is, mint már azt megszokhattuk az újranyitás óta, több mint 300 páros nevezett – nyilatkozta Juhász Ágnes.  A klubközi versenyekkel reggel 9 órakor indult a nap, és az este folyamán Ifjúsági-felnőtt tíztánc ranglista, junior latin és a professzionista latin ranglista versenyekkel ért véget éjfél körül a nap.

Erdélyi Szilárd és Balogh Diána a 2. helyen

A Studio 2000 színeiben 8 páros indult, eredményeik a következők:

Mihók Milán és Csordás Róza E junior I standardben és latinban is döntőbe jutott, ahol a hetedik illetve az ötödik helyet szerezték meg. E junior II korosztályban mindkét tánc nemből az elődöntő jelentette a végállomást a fiatal párosnak. Ábrám Dominik /Zuglódance/ és Dányi Vivien C junior II latinban és a junior latin ranglista versenyen is az elődöntőig jutottak.

Mihók Milán és Csordás Róza

Balázs Vince és Liang Melina D junior II. standardben a döntő ötödik helyén, míg C junior II latinban nem sikerült döntőbe kerülniük (címképen a páros az ötödik helyen). Szilner Konrád /Laguna/ és Szelecki Vivien B felnőtt standardben a harmadik helyen, latinban a 10. helyet, majd az Ifjúsági-felnőtt tíztánc ranglistán egy elődöntős helyezést szereztek. Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/ a népes B felnőtt latin mezőny aranyérmét érdemelték ki a zsűritől.

Kiss Zsombor és Albert Emma a második helyen végeztek

Kiss Zsombor és Albert Emma /Szigo/ a junior latin ranglista döntőjébe jutootak, majd ott az előkelő második helyet szerezték meg. A nap fénypontja volt a profi latin ranglista, ahol két páros között dőlt el az eredmény, Erdélyi Szilárd és Balogh Diána első közös versenyükön a második helyet szerezték meg.

Képek: Studio 2000 TSE