Stúdiós bronz a Saváriáról
Sport

Stúdiós bronz a Saváriáról

Nincs megállás, a versenyszezon teljesen leköti a Stúdió 2000 TSE versenytáncosainak hétvégéit, a rövid nyári szünet után. Szeptember 17-én Kistelek, 18-án Szombathely várta a párosokat, két nagyszabású nemzetközi versennyel – közölte hírportálunkkal a halasi táncsport klub művészeti vezetője, Juhász Ágnes. A parkettre lépő versenytáncosok kiváló eredményeket értek el. (A címképen, a dobogó harmadik fokán, Szabó Ádám és Csofcsics Csenge)

Kistelek egy rangos Latin World Open-t rendezett, ahol 49 páros lépett parkettre – nyilatkozta szerkesztőségünknek Juhász Ágnes. Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura bejutott a döntőbe, és ott a negyedik helyen végeztek, Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/ a legjobb 24-ben, a 17. helyet szerezték meg.

Raul Szabolcs és Markó Virág Szombahelyen versenyzés közben

Vasárnap a Savaria nemzetközi táncverseny Latin Rising Star versenyében Raul Szabolcs és Markó Virág ismét versenyzett. A párosunk éppen csak lemaradva a döntőről, a hetedik helyezést érték el a 21 párosból. Ugyanitt, Szabó Ádám és Csofcsics Csenge (címképen) bejutott a döntőbe, ahol kiváló versenyzéssel a dobogó harmadik fokára állhattak, így gyűjteményük újabb bronzéremmel gazdagodott.

Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura bejutott a döntőbe, és ott a negyedik helyen végeztek

Ezeken a rangos versenyeken, a rendkívül erős mezőnyben kiváló eredményeket értek el párosaink, úgyhogy a klub vezetése és közössége nevében gratulálok a helyezéskehez – zárta rövid tájékoztatóját, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője.

Képek: Stúdió 2000 TSE