Stúdiós helytállás itthon és külföldön
Sport

Stúdiós helytállás itthon és külföldön

A múlt szombaton rendezték Békéscsabán az év utolsó hazai táncversenyét. A Kner Kupa keretében történt a B-A-S kategóriák Országos Bajnoksága. A versenyen résztvevő, pro urbe díjas Stúdió 2000 TSE táncosai mindent megtettek a jó szereplésért, ami érmes helyezéseket hozott Kiskunhalasnak és az egyesületnek. Ezek mellett egy szép nemzetközi eredmény is született – közölte Juhász Ágnes, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője.

Húzós lett az év utolsó, befejező szakasza. Nagyon készültünk a két héttel ezelőtti, XV. RexTerra Kupa versenyünkre, hogy a hazai közönséget elvarázsoljuk, miközben a versenyszezon hajráját is szerettük volna magas színvonalon hozni. Kitartó munkánknak köszönhetően mindkét célkitűzésünk sikerült – nyilatkozta Juhász Ágnes.

Raul Szabolcs és Markó Virág a 2. helyen

Békéscsabán Raul Szabolcs és Markó Virág (Medalion) a B felnőtt latin táncokban ezüstérmesek lettek. Parkettre léptek standard és latin táncokban Szilner Konrád (Laguna) és Szelecki Vivien, ők az elődöntőig jutottak.

A csúcsosztályban, sonder kategóriában, a felnőttek latin mezőnyében Mizsér Tamás és Fülöp Zsuzsanna (Oktogon), illetve Miha Zerjav (Spirit) és Karcagi Laura (címképen) lépett parkettre, egyesületünket képviselve. Tamás és Zsuzsi az elődöntőig jutottak, Miha és Laura nyakába ezennel ezüstérem csillogott.

Popovics Richárd és Juhász Zsófia a romániai versenyen, tánc közben

Juhász Ágnes egy, a hétvégén született nemzetközi sikerükről is hírt adott. A Stúdió 2000 TSE illetőségű, de szerb színekben versenyző párosuk, Popovics Richárd és Juhász Zsófia Romániában, a Temesváron rendezett World Open latin verseny 60 párosából a 29. helyen végzett. A szép eredményekhez valamennyi sportolónknak az egyesület vezetése nevében gratulálok – közölte a művészeti vezető.

Képek Stúdió 2000 TSE