Sziládys helytállás a Top-Ár Kupán (galéria)
Sport

Sziládys helytállás a Top-Ár Kupán (galéria)

Elkezdődött a Buborék-szezon, a Szilády RFC és a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület szervezésében volt az első utánpótlás torna. A Top-Ár Kupán hat csapat szerepelt, a 2011-es korosztály megmeretésén potyogtak a gólok. A győzelmet a KTE Akadémia lila nyerte, a házigazda a negyedik helyet szerezte meg.

Elkezdődött a Szilády RFC és a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület közös utánpótlás labdarúgótorna-sorozata, amelynek helyszíne a Buborék. Az első állomás a Top-Ár Kupa volt, amely a 2011-es korosztályt szólította műfűre. A házigazda mellett a KTE Akadémia két csapattal, a LUA Baja, a KLC Kecskemét és a DAFC Szeged szerepelt a tornán. A nevezőkre öt mérkőzés várt. 

A halasiak két vereséggel kezdtek, de utána legyőzték a KTE Akadémia fehér csapatát, szoros meccsen vereséget szenvedtek a KLC-től. Az utolsó mecvcsen ismét begyűjtötték a három pontot a DAFC Szeged ellen. Dervaderics Gábor együttese összesítésben a negyedik helyet szerezte meg. A KTE Akadémia lila volt a kupagyőztes a LUA Baja és a KLC Kecskemét előtt.