Versenytánc, Marcali: Dante és Lola aranyosak
Sport

Versenytánc, Marcali: Dante és Lola aranyosak

Négynapos versenytánc sorozatnak ad otthont a Kiss László Városi Sportcsarnok Marcaliban a hét második felében. A Stúdió 2000 TSE párosa, Dósa Dante- Juhász Anna Lola a táncmaraton első napján a junior korosztályban versenyzett és a standard I. és II.-es kategóriákban egy-egy aranyéremmel zárták a napot – kapta a hírt szerkesztőségünk. (címképen Dante és Lola a dobogó legfelső fokán)

A Stúdió 2000 TSE-nél folyamatos a munka. A nyári szünetben is tréningeznek és edzőtáborokkal erősítenek, egyéni órákkal készülnek az őszi szezonra a táncosok. Ugyanakkor, ha versenylehetőség adódik, akkor több páros ezt kihasználja tapasztalat és élményszerzésre. Dósa Dante és Juhász Anna Lola számára a tapasztalatszerzés mellett a sikerélmény is összejött csütörtökön.

A Balaton Summer Táncverseny fotós pihenőjében Dante és Lola

Az Eraklin Táncklub Egyesület által rendezett négynapos Balaton Summer Táncverseny nagy nyári találkozója a versenytáncosoknak. A Marcaliban folyó eseményen a négy nap alatt a gyermekektől a szeniorokig széles korosztály kap lehetőséget a megméretésre. Dósa Dante és Juhász Anna Lola a junior kategóriákban próbált szerencsét, méghozzá nagy sikerrel az első nap.

Dante és Lola már korábban is a feltörekvő versenyzői kategóriában tartozott stúdiós csapatban és a kemény munka ezúttal dupla sikert hozott a kettősnek, mert kitűnő formában, nagy kedvvel táncoltak és két aranyéremmel a nyakukban zárták a marcali kirándulás startját. Gratulálunk a Stúdió 2000 TSE párosának és az edzőiknek az elért eredményhez!

Képek: Juhász Tibor