Zsebő Marci Magyarország Jó tanulója, jó sportolója
Sport

Zsebő Marci Magyarország Jó tanulója, jó sportolója

Már régen megdőlt egy korábbi sztereotípia, hogy a tanulás és az élsport egymás rovására megy. Zsebő Marcell kiváló gokartversenyző, nemzetközi versenyeken öregbíti az ország hírnevét, nem mellesleg a Felsővárosi Általános Iskola, mostanság pedig a Szilády Áron Református Gimnázium diákjaiként szerzi az ötösöket. Nem véletlen, hogy idén kiérdemelte a Magyarország Jó Tanulója, jó sportolója elismerést.

Hogy jó úton jár, és gokartozik Zsebő Marcell, arról újabb visszajelzést kapott. A kétszeres magyar
bajnok gokartversenyző, a Fernando Alonso támogatását élvező, spanyol DPK Racing pilótája, a Hungarian Motorsport Academy tagja, kiváló hírt kapott a napokban. Az iskolában, valamint a pályákon nyújtott kimagasló teljesítmény elismeréseként átvehette a Magyarország Jó tanulója, jó sportolója címet. Mint arról hírportálunkon, valamint a Halasi Tükörben többször is beszámoltunk, a kiskunhalasi fiatalt óriási tehetségnek tartják, nem véletlenül kap lehetőséget számos külföldi megméretésen. E mellett még a Felsővárosi Általános Iskola, mostanság pedig a Szilády Áron Református Gimnázium padjaiban is felsőfokon teljesít.

- Óriási megtiszteltetés nekem, hogy egy ilyen országos elismerésben részesültem. Ez még nagyobb motivációt jelent számomra a jövőben, hogy Magyarországot méltó módon képviseljem a gokartozás világélvonalában az eredményeimmel. Köszönöm szépen Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárnak és Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkárnak a címet. Külön kiemelném iskolámat (KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium) és tanáraimat, hiszen az ő tudásuk a tanulmányi eredmény eléréséhez, folyamatos segítségük pedig a sport magas szintű gyakorlásához elengedhetetlen. Ki kell emelnem továbbá az engem körülvevő szakmai stábot, akik lehetővé teszik, hogy napról napra, versenyről versenyre fejlődjek és minden nap közelebb kerüljek a célomhoz. Köszönöm mindenkinek, legfőképp a családomnak, akik mindezt lehetővé teszik számomra- írta a szimpatikus sportember a közösségi oldalán.