Ugye nyer majd az UKSC?
Sport

Ugye nyer majd az UKSC?

Most aztán mindent bele kell adni. A Kiskunhalasi UKSC legutóbb március 5-én, a budapestiek legyőzésével érezte a siker ízét. Szombaton 17 órától, a Békéscsaba látogat a Horváth István Sportcsarnokba, ha ránézünk a tabellára, látjuk, hogy minimális különbség van a két csapat között. Ősszel a hazaiak nyertek a Viharsarokban.

 
 
 
Fontos mérkőzés vár szombaton a Kiskunhalasi UKSC-re. A halasiak a Békéscsabát fogadják a Horváth István Sportcsarnokban. A forduló előtt az UKSC két ponttal vezet riválisa előtt. Ősszel a Viharsarokban 11-11-es félidő után 26-23-ra győztek a csabaiak. Akkor hazai oldalon a 9 gólos Kovács Filip, míg halasi részről a 8 gólig jutó Vadkerti Tóth Attila volt a legeredményesebb játékos. A Békéscsabának nem igazán jött ki a lépés tavasszal, legutoljára február 27-én nyertek Hajdúszoboszlón. Azóta nem sok babér termett nekik.
A halasiak március 5-én, hazai pályán 28-25-re győzték le a budapestieket. Mindkét csapatra ráfér már a siker. Az UKSC számára hazai pályán szinte kötelező a két pont begyűjtése. Minél több szurkoló előtt lenne az igazi. Hajrá, UKSC!
Jáger Levente
Fotó: sodiz.hu
Tabella: Bereczki Zsolt