A Faddikorr Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata
Gazdaság

A Faddikorr Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

A Faddikorr Kft. 2021.10.21-én támogatói döntésben részesült, melynek keretében GINOP_PLUSZ_1.2.1-21-2021-02113 azonosítószámon 253,45 millió forint feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült. A projekt megvalósítási helyszíne Kunfehértó.

Tárgyi beruházás keretében profilbővítés és munkahelymegtartás miatt szükségessé vált egy új műhelyépület építése. A kéthajós műhelyépületen belül forgácsoló műhelyt tervezünk, egy része pedig alapanyag feldolgozóként funkcionál (minden csiszolást egy helyen lehet majd végezni) majd. A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 Felhívásban foglalt lehetőségek így kielégítik a Kft. igényeit.

A jelenlegi műhelyek már tele vannak gépekkel, van olyan is, ami már nem felel meg a mai korszerű elvárásoknak, így azt raktárként használjuk majd a továbbiakban. Termelőüzem méretünk növelése miatt szükséges volt egy új csarnok építése, ahol a dolgozók is komfortosan érzik majd magukat.

A hőszivattyús rendszer telepítése segít alacsony szinten tartani a csarnok fűtési költségeit, ezzel járulva hozzá a környezeti fenntarthatósághoz.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg sikeresen a tervezett befejezési idő előtt a 253,44 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető:

ifj. Faddi János, ügyvezető

Mobil: +36-30/299-4886

E-mail: jr.janos.faddi@faddikorr.onmicrosoft.com