Avenger, az elektromos és benzines hajtás harmóniája (galéria)
Gazdaság

Avenger, az elektromos és benzines hajtás harmóniája (galéria)

Az autóipar egyre inkább az elektromos autók irányába fordult, a Jeep ebben a fejlődésben tempót diktál és jelen mellett, a jövőt képviseli. A 2023-as év autója, az új Jeep Avenger olyan modell, amely az elektromos autók kedvelőinek és a hagyományos belsőégésű motorok szerelmeseinek egyaránt megoldást kínál.

Elektromos erő, fenntarthatóság, hatékonyság

Elektromos változatban a Jeep Avenger 54 kWh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amelyet egy 115 kW-os (156 lóerős) elektromos motor hajt. Az egyfokozatú váltó és az elsőkerék hajtás biztosítja az észrevétlen és zökkenőmentes vezetés élményét. Az Avenger 1536 kg-os súlya mellé, akár 550 kilométeres hatótáv párosul, ennek eredménye, hogy a mindennapi használatban kiszámítható és biztonságosan vezethető.

Az Avenger elektromos verziója nem csak fenntarthatóbb alternatívát kínál a hagyományos belső égésű motorokhoz képest, hanem jelentős üzemeltetési költség-megtakarítást is hoz. Az elektromos meghajtás környezetbarát, alacsonyabb üzemanyagköltségeket nyújtó és jelentős szervizigénytől mentesíti használóját.

Benzines változatban erő és tradíció

Akik a benzines motorokhoz ragaszkodnak, azoknak az Avengerben egy 1.2 literes, 100 lóerős háromhengeres benzinmotor nyújtja a hajtásbiztonságot, amit egy hatfokozatú manuális váltóval erősítettek hagyománytisztelővé. Ez az erőforrás megtartja a tradicionális járművezetés élményét, miközben az elsőkerékhajtásnak köszönhetően kiváló tapadással és irányíthatósággal nyújt izgalmas hatást.

Az Avenger belsőégésű motorral felszerelt változata 1186 kg, melyhez kedvező, 5.6 literes fogyasztás párosul, ezzel alacsony fenntartási költséget biztosít. A 2023-as év autójának belsőégésű motorja tehát az Euro 6.4D besorolásnak tesz eleget, amivel az új Avenger a legmagasabb környezetvédelmi normákat hozza.

Az Avenger egyszerre modern és hagyományőrző

Az új Avenger megjelenésében, képességeiben a Jeep hagyományait hordozza magán, mindeközben vezető alternatívát kínál a jövő újításai felé. Az elektromos változat életszerű, megbízható hatótávolsággal nyújt kényelmes utazást használói számára. A benzinmotoros Avenger a biztonságosan komfortos utazás mellet a hagyományos autózás rajongóinak  lehet remek opció.

Az új Jeep Avenger magában foglalja a fenntarthatóságot, a teljesítményt és a dizájnt egy olyan autóban, amely minden használói igényt kielégít, legyen szó hosszú utazásokról vagy a mindennapi közlekedésről. Az Avenger minden fogyasztói igényre és feladatra készen áll. A jövő és a hagyomány találkozása, alternatív modellpalettával, ezeket kínálja az új Jeep Avenger. A Jeep Avengerről bővebb információkhoz kattintson ide!

KB Autoteam Kft., Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz
6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23, Telefon: +36 77 422 596,

www.kbautoteam.hu

(X)