KB Autoteam támogatás - Peugeot kisbusz segíti a Nemzeti Vágta szervezőit
Gazdaság

KB Autoteam támogatás - Peugeot kisbusz segíti a Nemzeti Vágta szervezőit

A Magyar Lovassport Szövetség, ezen belül a Díjugrató Szakág és a KB Autoteam Kft. támogatói együttműködése több évtizedes. Ebben az évben egy új területtel egészül ki a szponzoráció, mégpedig a Nemzeti Vágta mobilitásának segítésével. Juhász Tibor ügyvezető és a Nemzeti Vágta versenyigazgatója, Szotyori Nagy Kristóf megállapodása szerint a rendezvény technikai hátterének szállítási feladataiban egy Peugeot kisbusz vesz részt, amit a KB Autoteam Kft. biztosít a szervezők részére a vágta befejezéséig. 

Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. értékesítési vezetője a napokban adta át (címképen) a vadonatúj Peugeot kisbuszt a vállalkozás Free2move bérautó állományából a rendezvény végéig. A Peugeot kisbusz az elővágták során idehaza és külföldön is a szerevezők rendelkezésére áll. 

Juhász Tibor és Szotyori-Nagy Kristóf

A járművet a Díjugrató Szakág és a Nemzeti Vágta szervezői részéről Zajzon András és Winkler Zsolt vették át a KB Autoteam Kft. telephelyén. A Nemzeti Vágta döntőjén a KB Autoteam Kft. által forgalmazott modellekből kiállítás színesíti majd a rendezvényt. A támogatás része, hogy a szükséges szerviz hátteret is biztosítja a KB Autoteam Peugeot márkaszerviz szolgáltatásával. 

(X)