Premierben a Jeep nagyköveti belépő (galéria)
Gazdaság

Premierben a Jeep nagyköveti belépő (galéria)

Egy hete, a KB Autoteam Kft. telephelyén született a megállapodás, amelyben Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház alapító igazgatója lett egy évre a kiskunhalasi székhelyű Jeep Márkakereskedés márkanagykövete. A diplomáciai feladathoz egy vadonatúj Jepp Wrangler Rubicon modellt adott át akkor Juhász Tibor, a vállalkozás ügyvezetője. Péntek este Budapesten, a Nemzeti Lovas Színház premier előadásának fináléjában mutatkozott be először a nyilvánosság előtt az új KB Autoteam Jeep nagykövet.

Október 30-án, Kiskunhalason, a KB Autoteam Jeep Márakereskedés és Márkaszerviz központjában vette át vadonatúj Jeep Wrangler Rubiconját Pintér Tibor színművész, a Nemzeti Lovas Színház alapító igazgatója Juhász Tibortól, a cég ügyvezetőjétől. Mint emlékezetes és korábban írtunk róla, a kilencszeres fogathajtó világbajnok, Lázár Zoltán képviselte KB Autoteam-et az elmúlt egy évben Jeep márkanagykövetként. Az egy éve elteltét követően ismét, egy a lovas életben ismert szereplő, Pintér Tibor vette át a Jeep diplomáciai stafétát.

Juhász Tibor, a KB Autoteam ügyvezetője és Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, az október 30-i Jeep átadáson

Pintér Tibor, az elkövetkezendő egy évben a KB Autoteam Jeep Márkanagyköveteként képviseli és népszerűsíti a Jeep brandet, és természetesen a kiskunhalasi székhelyű Jeep Márkakereskedést és Márkaszervizt. Mindez az első lépése volt a márkanagyköveti feladatok ellátásának.

Az Árpád-házi Királyok című előadás egyik pillanata a Nemzeti Lovas Színházban november 5-én

A hivatalos Jeep márkanagyköveti belépőt egy látványos, nyilvánosság előtti különleges alkalommal tervezték összekötni. Ez történt meg november 5-én, pénteken este a Nemzeti Lovas Színház premier előadásán, az Árpád-házi Királyok című darab bemutatójának végén, telt ház előtt.

Vékony Melinda, a KB Autoteam Jeep Márkakereskedés márkaképviselet vezetője adta át Budapesten a nagyköveti Jeep indító kulcsát

A színház által november 5-én először bemutatott zenés, történelmi mű, az Árpád-házi Királyok című darab nagy sikert aratott. Az előadás végén, a tapsrendet követően a nagyközönség előtt Vékony Melinda, a KB Autoteam Márkakereskedés vezetője adta át hivatalosan Pintér Tibornak az új Jeep Wrangler Rubicon indítókulcsát.

Az előadás végén történt a Jeep nagyköveti autó átadás

A teljes színészi gárda és a közönség előtt történt eseményen Pintér Tibor színművész, a társulat igazgatója örömének adott hangot és azonnal kifejezte, hogy az új Jeep Wrangler nem csak az ő, hanem színháza mobilitásának szolgálatába áll majd. Mint mondta, a Petőfi korában létező vándorszínészet ma is hasonló helyváltoztatási feladatokat kíván meg, csak korszerűbb közlekedési eszközökkel.

Pintér Tibor ezúttal autóval a tiszteletkörben

A lovas színház szerte az országban fellép (Kiskunhalason, a Hirling Lovasparkban is több nagysikerű előadással szerepeltek az elmúlt években), amihez a színház sok-sok járművet használ. A jövőben az előadások helyszíneinek megközelítéséhez a márkanagyköveti Jeep Wrangler is hadrendbe áll – mondta az igazgató. Pintér Tibor ezt követően egy tiszteletkörben mutatta meg közönségének a márkanagyköveti Jeep modellt. (X)