Hazai és nemzetközi stúdiós siker
Sport

Hazai és nemzetközi stúdiós siker

Az elmúlt hétvég sem telt el táncversenyek és persze Stúdió 2000 TSE-és sikerek nélkül. Juhász Ágnes a klub művészeti vezetője egy hazai versenyen elért versenytáncos elsőségről és egy németországi, nyílt nemzetközi megméretésen elért kiváló eredményről számolt be szerkesztőségünknek.

Idehaza október 16-án a X. Eraklin Kupán, Nagykanizsán járta kiváló sportolónk az SZC Zsigmondy Vilmos Technikum csarnokában.  Zilahi Szabolcs és Gede Andrea /Claudius/ a meghívásos latin versenyen remek programot mutattak be és az első helyét szerezték meg (címképen).

Miha, Laura, Bernadett és Gábor a karlruhei verseny csodálatos helyszínén

Szintén a szombati napon, csak ezer kilométerrel nyugatabbra, Németországba utazott két párosunk – közölte a művészeti vezető. Magyarországot és egyesületünket is képviselték a kettőseink. Karlsruhe városában került megrendezésre a WDSF World Open latin táncverseny, ahol Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura kitűnő eredménnyel zárt, a hetedik helyen végeztek. Szintén velük együtt utazott és versenyzett Németh Gáborés Jócsik Bernadett, akik életük első, ilyen nagy volumenű versenyükön vettek részt. A lelkesen versenyző páros selejtezőből nem jutott tovább és ezzel a 43.helyet szerezték meg, de óriási motivációt kaptak a világ élmezőnyét látva.

Képek: Stúdió 2000 TSE